Ingrediënten
1 zakje Mozzarella piccolo
smaakvolle kleine tomaatjes
1 doosje rucolakiemen
borrelglaasje olijfolie
1 komkommer
100 grram gerookte zalm
1 doosje radijskiemen
3 plakken serrano ham
1 bakje verse roomkaas
1 doosje knoflookkiemen
cocktailprikkers
Bereiden
- Was de groenten. Maal de rucolakiemen met de olijfolie tot een groene olie.
- Rijg een tomaatje op een cocktailprikker en daaronder een bolletje mozzarella. Doop deze in het borrelglaasje olijfolie & rucola.
- Snijd de komkommer in staafjes. Wikkel hieromheen de zalm. Leg hier bovenop enkele takjes radijs.
- Leg in iedere plak serranoham een eetlepel roomkaas. Knip hierover de knoflook.
- Rol de ham op en garneer eventueel met enkele sprieten knoflook.
Dit recept is afkomstig van Discoverfresh.