‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Klik hier voor de webversie.

Kruiden

Basilicum, bieslook, peterselie... wist je dat je met kruiden niet alleen veel smaak maar ook voedingsstoffen toevoegt aan je maaltijden? Tenminste als je ze ruim gebruikt. Houd het niet bij enkele takjes maar gebruik ze liever in bosjes. We vertellen je in deze nieuwsbrief meer over deze krachtige smaakmakers en natuurlijk hebben we ook volop recepten voor je waarin kruiden de hoofdrol spelen. 

Test je kennis

Wat weet jij over voeding?

Doe mee met onze poll van deze week en lees direct het antwoord.

Keltisch zeezout is gezonder dan gewoon zout 

Vul hier in: Waar of Niet Waar
Bestel hier voor €4,-
PuurGezond nieuwsbrieven gemist? Klik hier voor de laatste 10
Bestel hier