Havermout kaaskoekjes
Ongeveer 15 stuks
Bereidingstijd: 10 minuten
Oventijd: 10-15 minuten
Ingrediënten
100 gram havermout
100 gram belegen kaas, geraspt
1 ei
50 gram boter
Klein bosje verse tijm of rozemarijn of 1 eetlepel gedroogde rozemarijn of tijm
Bereiden
- Verwarm de oven op 180 °C.
- Kneed van de havermout, kaas, ei en boter een samenhangend deeg. Ris de blaadjes van de verse kruiden en kneed deze door het deeg of kneed de gedroogde kruiden erdoor.
- Maak van het deeg balletjes ter grootte van een walnoot en leg deze op een met bakpapier beklede bakplaat. Druk de balletjes plat met een lepel of de onderkant van een glas.
- Bak de koekjes in het midden van de oven in 10-15 minuten gaar.
Wil je meer weten over PuurGezond eten? Lees ons basisboek “Eet meer! Lekker in vel met PuurGezond” Te koop voor €21,- in onze webwinkel
Heb je dit PuurGezond recept gemaakt?
Laat het weten op Facebook of Instagram. En tag ons met @PuurGezond of #PuurGezond.