Pasta met kalkoenfilet en roomsaus
Ingrediënten
250 gram pasta
400 gram kalkoenfilet
1 ui
250 gram champignons
2 eetlepels olijfolie
400 gram verse spinazie
eventueel 3 eetlepels pesto
125 ml crème fraîche
Parmezaanse kaas
Bereiden
- Kook de pasta in ruim kokend water beetgaar.
- Snij intussen de kalkoenfilet in blokjes. Pel en snipper de ui. Borstel de champignons schoon en snij in plakjes.
- Verhit de olie en bak de kalkoen 4 minuten. Voeg de ui en champignons toe en bak deze 4 minuten mee. Voeg hand voor hand de spinazie toe en roer goed tot de spinazie slinkt.
- Voeg de crème fraîche en eventueel de pesto en warm nog even door. Breng op smaak met peper.
- Vermeng de pasta met de saus en maak af met de Parmezaanse kaas.
Heb je dit PuurGezond recept gemaakt?
Laat het weten op Facebook of Instagram. En tag ons met @PuurGezond of #PuurGezond.