Hoe maak je bloemkoolpizza?
Rasp of maal in de keukenmachine 1 kleine bloemkool (750 gram). Maal het heel fijn. Meng er 2 eieren, 2 eetlepels olijfolie, 1 eetlepel Italiaanse kruiden en een snufje zout door. Spreid het mengsel uit op een met bakpapier beklede bakplaat: maak 1 grote of 2 kleine pizzabodems
Bak deze 20-25 minuten voor op 180 °C. Haal de bodem uit de oven, besmeer met wat tomatensaus en beleg naar keuze. Bak de pizza’s in 15 minuten op 200 °C helemaal gaar.
Inloggen
Om favorieten te kunnen toevoegen is het nodig om eerst in te loggen.
Preferences
Ik ga ermee akkoord dat ik door PuurGezond benaderd kan worden met aanbiedingen :
Ik meld me aan voor de nieuwsbrief :
Heb je dit PuurGezond recept gemaakt?
Laat het weten op Facebook of Instagram. En tag ons met @PuurGezond of #PuurGezond.