Bulgur-cranberry dip met groentesticks
tussendoortje of snack
2 personen
bereidingstijd: 20 minuten
Ingrediënten
75 gram bulgur
200 gram Griekse yoghurt
50 gram mayonaise of yoghurtmayonaise
40 ml soja kookroom
20 gram amandelmeel
150 gram cranberrycompote
1 eetlepel gedroogde cranberries
1 eetlepel verse bieslook, fijngesneden
groenteselectie naar keuze het liefs biologische, bijvoorbeeld wortels, puntpaprika, bleekselderij, spitskool, bloemkool, komkommer
Bereiden
- Kook de bulgur volgens de aanwijzingen op de verpakking in circa 20 minuten droog en laat vervolgens helemaal afkoelen.
- Meng de bulgur met de rest van de ingrediënten in een kom.
- Was en snij de groenten in stiften en serveer met de bulgur-cranberry dip.
Dit recept is beschikbaar gesteld door Zonnatura.
Heb je dit PuurGezond recept gemaakt?
Laat het weten op Facebook of Instagram. En tag ons met @PuurGezond of #PuurGezond.