Gebakken lekkerbekje met sla en aardappels
Ingrediƫnten
800 gram aardappels
100 gram bloem
200 ml melk
1 ei
4 eetlepels boter
4 wijtingfilet
400 gram gemengde sla
4 tomaten
4 eetlepels olijfolie
2 eetlepels azijn
honing
mosterd
Bereiden
- De aardappels in 20 minuten gaar koken.
- In een grote kom van bloem, ei, melk, zout en peper een glad beslag roeren.
- In een koekenpan de boter verhitten.
- De vis door het beslag halen en in 6 minuten aan beide kanten gaar en bruin bakken.
- De sla in een slakom doen en de tomaat erover verdelen. Van olie, azijn en naar smaak honing, mosterd, zout en peper een dressing roeren. De dressing over de sla schenken.
- Lekkerbek met aardappels en sla serveren.
Lekker met een remouladesaus.
Heb je dit PuurGezond recept gemaakt?
Laat het weten op Facebook of Instagram. En tag ons met @PuurGezond of #PuurGezond.