Hoe maak je bloemkoolcouscous?
Maak voor 4 personen 1 bloemkool schoon, verwijder de groene gedeelten. Snij de bloemkool in roosjes en de stonk in stukjes. Hak de bloemkool in een keukenmachine in fijne korrels.
Pel en snipper 1 sjalotje en 1 teentje knoflook. Verhit 2 eetlepels olijfolie in een wok en bak hierin zachtjes de ui en de knoflook. Voeg de bloemkoolcouscous toe en schep om. Strooi er 1 theelepel gemalen komijn en 1 theelepel gemalen koriande r over en eventueel wat peper en zout. Schep 2 minuten om.
Doe over in een schaal. Garneer eventueel met verse koriander.
Wil je meer weten over hoe je op een gezonde manier koolhydraatbeperkt eet? Schaf voor € 9,50 onze korte cursus koolhydraatbeperkt eten aan. Met een compleet weekmenu!
Heb je dit PuurGezond recept gemaakt?
Laat het weten op Facebook of Instagram. En tag ons met @PuurGezond of #PuurGezond.