Hoe maak je kipkerriesalade?
Bak 1 kipfilet in knoflookolie op laag vuur in 10-15 minuten gaar. Zorg ervoor dat de kipfilet niet te bruin wordt.
Snij de kipfilet in kleine stukjes. Laat de kipblokjes afkoelen. Voeg vervolgens 2 eetlepels mayonaise, 2 eetlepels crème fraîche en naar smaak (ongeveer 1 eetlepel) kerriepoeder toe. Roer het mengsel goed door elkaar.
Voeg naar smaak nog wat zout en peper toe.
<dl"><dt">Tips</dt"></dl">
- Serveer de kipkerrie salade op een cracker of snee brood met rucola.
- Doe er ook eens stukjes appel, mandarijn, ananas, lente-ui en/of walnoten door.
- De crème fraîche kan ook vervangen worden door Griekse yoghurt.
Heb je dit PuurGezond recept gemaakt?
Laat het weten op Facebook of Instagram. En tag ons met @PuurGezond of #PuurGezond.