Hoe maak je pindakaas?
Neem 250 g gepelde pinda’s (ongezouten) en 1 eetlepel arachideolie (dat is pinda-olie).
Maal de pinda’s en de olie in de keukenmachine. Je kunt de pindakaas helemaal glad malen of juist een klein beetje ‘chunky’ laten. Breng eventueel op smaak met ½ à 1 theelepel zout en - als je het echt wilt - wat suiker. Doe de pindakaas in een brandschone pot.
Zeker 2 weken te bewaren.
Vaker noten op het menu dat is een belangrijke pijler van een PuurGezond eetpatroon. Wil je meer weten over PuurGezond eten, lees dan ons basisboek "Eet Meer! Lekker in je vel met PuurGezond" Te koop in onze webshop voor €21,-
Heb je dit PuurGezond recept gemaakt?
Laat het weten op Facebook of Instagram. En tag ons met @PuurGezond of #PuurGezond.