Hoe maak je ratatouille?
Voor dit heerlijke groentegerecht voor 4 personen pel en snipper 2 uien en 3 teentjes knoflook. Snij een aubergine, een courgette en 2 rode paprika’s in flinke stukken. Verhit 4 eetlepels olijfolie in een braadpan en fruit de ui en knoflook.
Voeg dan de overige groenten en 1 theelepel gedroogde tijm en 1 laurierblad toe en bak nog 5 minuten mee. Voeg een blik gepelde tomaten (of 400 gram verse tomaten in stukjes) toe en laat de ratatouille minimaal 20 minuten sudderen. Breng op smaak met peper en zout.
Meer groenten op het menu is een belangrijke pijlers van een PuurGezond eetpatroon. Wil je meer weten over PuurGezond eten, lees dan ons basisboek "Eet Meer! Lekker in je vel met PuurGezond" Te koop in onze webshop voor €21,-
Heb je dit PuurGezond recept gemaakt?
Laat het weten op Facebook of Instagram. En tag ons met @PuurGezond of #PuurGezond.