Hoe maak je slaversierder?
Verhit in een droge koekenpan met antiaanbaklaag 3 eetlepels pijnboompitten, 3 eetlepels zonnebloempitten en 2 eetlepels pompoenpitten. Verkruimel er 1 kleine gedroogde chilipeper door en strooi er eventueel wat zout over. Rooster de pitten in ongeveer 3 minuten bruin, hussel ze regelmatig om. Schep ze over op een bord en laat ze afkoelen.
Bewaar de afgekoelde pitten in een afgesloten bakje.
Je kunt de mix zo over de salade strooien of mengen met zelfgemaakte croutons.
Door te eten volgens de PuurGezond methode weet je zeker dat je altijd voldoende vezels binnenkrijgt. Weten hoe je dat doet? Lees dan ons boek "Eet Meer! Lekker in je vel met PuurGezond". Te koop in de webshop voor € 21,-.
Heb je dit PuurGezond recept gemaakt?
Laat het weten op Facebook of Instagram. En tag ons met @PuurGezond of #PuurGezond.