Pittige garnalen in knoflook
Ingrediënten
250 gram gepelde garnalen
3 teentjes knoflook
½ Spaanse pepertje
3-4 sprietjes bieslook
3 eetlepels olijfolie
Bereiden
- Pel de knoflook en hak deze grof. Maak het pepertje schoon en snij deze zeer fijn. Knip de bieslook klein.
- Verhit de olijfolie in een koekenpan. Fruit de knoflook en de peper ongeveer 2 minuten (laat de knoflook niet bruin worden). Voeg de garnalen toe en bak nog 2 minuten.
- Doe alles in een ondiepe schaal en bestrooi met bieslook. Serveer direct.
Inloggen
Om favorieten te kunnen toevoegen is het nodig om eerst in te loggen.
Preferences
Ik ga ermee akkoord dat ik door PuurGezond benaderd kan worden met aanbiedingen :
Ik meld me aan voor de nieuwsbrief :
Heb je dit PuurGezond recept gemaakt?
Laat het weten op Facebook of Instagram. En tag ons met @PuurGezond of #PuurGezond.