Tilapia met asperges en aardappelpuree
Ingrediƫnten
800 g iets kruimige aardappelen, geschild
100 ml halfvolle melk
2 eetlepels roomboter
800 gram (groene) asperges (neem sperziebonen of broccoli als het geen aspergeseizoen is)
4 tilapiafilets
2 eetlepels olijfolie
1 teentje knoflook, fijngehakt
1 eetlepel roomboter
4 handjes verse munt, fijngeknipt
1 theelepel verse citroenrasp
Bereiden
- Kook de aardappelen in 20 minuten gaar. Kook de asperges in 8 minuten gaar.
- Bestrijk de tilapiafilets met olie en peper. Verhit een koekenpan en bak de vis ongeveer 7 minuten, keer de filets 1 keer om.
- Giet de aardappelen af en verwarm de melk in de magnetron. Voeg melk, knoflook, roomboter en wat zout toe en pureer.
- Verdeel alles over 4 borden en garneer het gerecht met verse munt en citroenrasp.
Heb je dit PuurGezond recept gemaakt?
Laat het weten op Facebook of Instagram. En tag ons met @PuurGezond of #PuurGezond.