Yoghurt met wilde perzik, maanzaad en havermout
Ontbijtgerecht
1 persoon
bereidingstijd: 5 minuten
Ingrediƫnten
3 eetlepels havermout
1 wilde perzik
1 schaaltje Griekse yoghurt
1 theelepel maanzaad
1 theelepel honing
Bereiden
- Doe de havermout de avond van te voren in een kommetje met 5 eetlepels water. Laat het weken. Maak vlak voor je gaat ontbijten de perzik schoon en snij deze in partjes.
- Schep de havermout over de yoghurt, verdeel de perzik en het maanzaad erover en besprenkel met honing.
Havermout is wel een van de favorieten van de PuurGezond-redactie. We verzamelden voor jou de ontbijtjes met havermout die wij regelmatig maken. Schaf hier onze Grananola en havermout download aan voor slechts 2,50 euro. Met 15 lekkere ontbijtrecepten!
Heb je dit PuurGezond recept gemaakt?
Laat het weten op Facebook of Instagram. En tag ons met @PuurGezond of #PuurGezond.